Fotodagboek juni 2021
Persoonlijke stukjes

Fotodagboek juni 2021

Hey, dit is mijn fotodagboek van juni 2021! Aan het einde van elke maand deel ik foto’s van hoe de afgelopen maand er voor mij uit zag en vertel ik wat ik allemaal heb beleefd.

Deze maand begon met een weekend in Noord-Holland. De stad Alkmaar, natuurgebied de Eilandspolder en Bergen aan Zee, ze kwamen allemaal voorbij. Of eigenlijk: ik kwam allemaal bij deze plaatsen langs. Het was een fijn weekend! Tips voor Noord-Holland? In dit artikel heb ik mijn tips gebundeld.

Verder bestond deze maand ook uit dagjes weg, onder andere naar de Millinger Theetuin. Dit is een prachtige tuin in natuurgebied de Millingerwaard (wat nabij Nijmegen ligt) met een mediterrane sfeer. Wanneer je hier bent waan je je meteen in het buitenland, maar het ligt dus wel gewoon in Nederland. Je kunt er heerlijk doorheen wandelen, maar ook om wat drinken en eten is dit een prachtige plek. Over deze plek schreef ik ook een stukje, in dit artikel lees alles over de Millinger Theetuin en over het natuurgebied de Millingerwaard.

Ondertussen begonnen al planten thuis in de tuintje bloeien. Dat leverde deze plaatjes op. Daarnaast heb ik ook nog een fietstochtje naar het tuincentrum gedaan om de tuin nog wat voller te maken. Volgend jaar is alles vast vol gegroeid! Ben er dit jaar achter gekomen dat ik het fijn vind om in de tuin te werken, helemaal als je dan ziet dat de platen waar je voor zorgt ook echt gaan bloeien en dat de tomatenplanten die je hebt grootgebracht ook echt tomaten gaan geven.

Het was fijn weer deze maand! Dus in Arnhem zocht ik met Nienke (een vriendin) de verkoeling op bij een strandje bij de Rijn en bij Jordi (mijn vriend) in Ulft zochten we ook het water op om af te koelen.

Verder bestond deze maand ook uit wandelingen maken in de natuur. In Engbergen, een bos vlakbij Ulft in de Achterhoek, wandelden Jordi en ik en kwamen we valeriaan planten tegen die erg fotogeniek waren. Dus daar maakten we gebruik van door een aantal leuke foto’s te maken.

Het laatste weekend van juni was ik op zondag in Groningen te vinden. Hier had ik samen met Nienke een interview voor de podcast Diagnosebingo die we vanuit RAKE VERHALEN maken. Na het interview dook ik nog even de stad en en bezocht ik onder andere het Groninger Forum.


Hoe was jouw maand?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FlixBus