Contact en samenwerken

Wil je contact met mij opnemen omdat je een vraag of opmerking hebt? Of wil je samenwerken met Lara Reist? Vul dan het onderstaande contactformulier in, mail naar hallo[at]larareist.nl of stuur mij een bericht via Instagram. Dan hoor je snel van mij!Hoe kan een samenwerking eruitzien?

  • Gastartikel → Voor jouw blog of website schrijf ik een artikel in ruil voor een link naar LaraReist.nl en mijn Instagram @larasieperda.

  • Promotie product → Je hebt een product, bijvoorbeeld een reisboek of andere reisproducten, die je wilt promoten. Dit kan in de vorm van een artikel op LaraReist.nl, promotie via mijn Instagram, een artikel/review op jullie website of een combinatie hiervan.

  • Promotie dienst → Je hebt een vakantiehuisje, Airbnb of andere toffe accommodatie en je wilt deze promoten. Of je wilt jouw rondleiding, tour of activiteit promoten. Ook dit kan in de vorm van een artikel op LaraReist.nl, promotie via mijn Instagram, een artikel/review op jullie website of een combinatie hiervan.

Bij elk verzoek bekijk ik of het aansluit bij LaraReist.nl. Heb je een ander idee voor een samenwerking dan de bovengenoemde voorbeelden? Neem ook dan gerust contact op!